XXV FESTIVAL CANÇÓ POPULAR NADALENCA

XXV FESTIVAL CANÇÓ POPULAR NADALENCA

 

Estem en l’edició número 25 d’aquesta trobada,són 25 anys treballant per la defensa de les nostres tradicions, recuperant balls, danses, cants, que estaven perduts o a punt de perdre’s, difonent tot el ric patrimoni cultural i portant les nostres arrels culturals a tots els punts d’Espanya i l’estranger, on ens han volgut veure o escoltar.

Ara que és temps de Nadal, en la seua més àmplia definició de la paraula Nadal, on s’inclou des de les tradicions més religioses a les activitats més profanes que aquesta festa ens ofereix, està present la federació que, pel que fa a aquesta entitat, Nadal és temps per recuperar tot el nostre ampli patrimoni de literatura cantada, tocada i ballada entorn dels cants nadalencs.

Un any més, i ja són 25, l’agraïment a la Regidoria de Cultura Festiva pel suport que des de l’Ajuntament de València donen a aquesta Federació i a aquesta trobada, pretenent sumar folklore i tradició, dins de l’àmbit coral, tan important en la nostra Comunitat.
També el nostre agraïment a la Conselleria de Cultura per la cessió de Sant Miquel dels Reis.

Especial atenció, agraïment i sobretot, donar-les molta energia als grups que participen el pròxim día 13 de desembre , ells són el vertader motor, des de la persona que toca, la que balla, la que canta, la que dirigeix o la que arregla aquestes composicions populars d’ací i d’allà.

En aquest any, tan difícil i tan complicat és d’agrair a tots ells tal vegada mes la seua participació i esforç, per mantindre viva la cultura en aquests temps tan difícils.
Les restriccions d’aforament ens han obligat, enguany, a reduir la participació de grups, per la qual cosa enguany serà limitat a tres:

CORAL GALLARDA DE LA ESCOLA CORAL VEUS JUNTES DE QUART DE POBLET

ASSOCIACIÓ CULTURAL VEUS DE FORN D’ALCEDO

GRUPO VOCAL QUORUM

A tots ells, i als que des de fa 25 anys creuen en aquest projecte que és, la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, els desitgem unes bones festes i que gaudim d’aquest gran concert que ens deixarà sense moure’ns de la butaca, per diferents localitats del nostre territori.
Bon Nadal a tots i totes.
José Ramón Peinado
President FFCV

ÚLTIMAS PUBLICACIONES