INTERCANVI DE DANSES VILA D’ONTINYENT.

INTERCANVI DE DANSES VILA D’ONTINYENT.

El grup de Danses d’Ontinyent celebra en aquest any 2017 el seu 20é aniversari, i coincidint amb aquesta celebració hem volgut realitzar a la nostra població per primera vegada un intercanvi de grups de ball folklòric, anomenant-se “I Intercanvi de Danses Vila d’Ontinyent”. Dit esdeveniment es durà a terme el proper dissabte 23 de setembre.
S’ iniciarà amb una recepció dels diferents grups participants a la plaça de la Concepció. A les 18:00 hores es realitzarà una cercavila des de dita plaça fins la plaça de Sant Domingo, passant pels carrers: Gomis, Almoina d’Eixea, Dos de Maig, Pintor Segrelles, Martínez Valls i Alcalde Paco Montés. Durant aquest trajecte, els 3 grups participants mostraran una peça de ball a la plaça de la Concepció, al creuament del carrer Martínez Valls amb Pintor Segrelles i al creuament del Martínez Valls amb Dos de Maig. Una vegada finalitzada la cercavila, al voltant de les 19:00 hores es realitzarà una mostra de balls de cadascun dels grups participants. Aquesta mostra folklòrica es realitzarà amb música en directe de rondalla, on les notes dels diferents instruments permetran als balladors mostrar les diferents coreografies.
Els grups participants a l’intercanvi són: Grup de Danses La Baronia de Planes (Alacant) i Grupo de Coros y Danzas la Nacencia del Centro Extremeño de Alcalà de Henares (Madrid), a més dels amfitrions, el Grup de Danses d’Ontinyent acompanyat per la rondalla Baladre de Muro d’Alcoi. És per això que convidem a la ciutadania a no perdre’s aquest esdeveniment i ens facen companyia als diferents punts on es realitzaran els balls, i així poder mostrar als grups de Planes i Alcalà de Henares que la gent d’Ontinyent i voltants es bolca en la nostra cultura i ajuda amb la seua inestimable presència. A més serà una oportunitat per poder gaudir dels balls folklòrics típics de les terres extremenyes i madrilenyes.
Un esdeveniment com aquest no el podríem realitzar sense l’ajuda de diferents entitats, associacions i comerços, per això volem agrair el seu suport i participació a: la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, la Generalitat Valenciana, la comparsa Llauradors, la Colla de Campaners d’Ontinyent, el Grup de percussió i dolçaina el Regall, la Festa del Camí dels Carros Embotits Pimar i Papes Buquet.

ÚLTIMAS PUBLICACIONES