CORAL DE LA SOCIETAT MUSICAL BENIRREDRÁ

Sede/Ciutat: Benirredrà/València
Teléfon: 696445934
Web:

L’any 2002 es va formar la Coral de Benirredrà amb un grup de 22 membres i amb la direcció de Manel Quinto Mengual. D’entre els concerts realitzats, cal destacar:
L’any 2003, Intercanvi de Corals a l’església de Benirredrà amb el Cor Renaixement de Vilallonga i el Cor de Corea de Gandia.
L’any 2004, Intercanvi de Societats Musicals, a l’Església de les Esclaves, actuant amb el Cor i Banda Sant Blas de Potries.
L’any 2005 amb el Cor d’Ador, el Cor de l’el Real de Gandia i l’acompanyament de la Banda de Música de Benirredrà, es realitzaren concerts a la casa de la Marquesa González de Quirós de Gandia, a l’església de les Esclaves de Benirredrà i al Convent de Sant Jerònim de Cotalba d’Alfauir, amb obres de Verdi, Carl Orff, Mozart, Bach i Cessar Frank, dirigits per Remigi Morant, Cristina Castillo i Manel Quinto.

Al setembre de 2005 la direcció passa a estar a càrrec de Vicent Doménech, i cal destacar:
l’any 2006 la realització d’un Intercanvi amb la Coral d’Oliva. Al llarg d’enguany i fins hui realitzen entre altres, diversos concerts per Nadal, Primavera i Setmana Cultural de Benirredrà, a més de diverses contractacions per a celebracions de núpcies, comunions i altres esdeveniments .

Al gener de 2010 va entrar com a director Juan Miguel Terrazas Samper i cal destacar: l’enregistrament el mes d’abril d’un cd doble amb música religiosa i el Rosari , el mes de maig la coral va participar en els actes de celebració del 500 aniversari del naixement de San Francisco de Borgia en l’obra ‘El Cant del Duc’, obra composta i dirigida per Carles Santos amb text de José Piera.