RONDALLA I BALLS TRADICIONALS EL COMTAT

Sede/Ciutat: Agres / ALACANT
Teléfon: 659227329
Web:

Som una rondalla jove composta per músics i balladors amb una llarga trajectòria al món del folklore valencià. Disposem d’un ampli repertori de cançons i esperem difondre’l i conservar aquest per a futures generacions.

 

Venim de diferents agrupacions i ens uneix una passió: la música i ball tradicional valencià. Allò que ens mou, a part de la connexió que es crea amb el públic, és donar a conèixer (sobretot als més joves) el nostre patrimoni cultural arran de les nostres comarques.

 

Els nostres objectius són clars: l’aprenentatge i divulgació de la nostra música i ball tradicional amb l’organització d’actuacions que ens permeten presentar al públic el nostre treball i espectacles i al mateix temps poder gaudir de la nostra música i ball tradicional que tant estimen.

 

Gràcies a la llarga experiència dels nostres membres, podem oferir un ampli catàleg d’espectacles de gran qualitat escènica i musical, com ara:

-Tallers de ball tradicional (jotes, boleros, fandangos…).

-Balls de rotgle col·lectius participatius.

-Saraus populars de ball a la valenciana.

-Espectacles de carrer itinerants amb música i dansa, especial per a fires valencianes i porrats.

-Cant d’estil, guitarraes, albaes i rondes a la valenciana.

-Concerts de música tradicional amb els millors cantaors del moment com ara: Rebeca Martín, Hilari Alonso, Pepiu de Castellar i altres.

-Actuacions de música i dansa teatralitzades amb col·laboració dels millors grups de danses del territori valencià.