Rondalla-Coral Monte de la Sal de Pinós

Sede/Ciutat: El Pinós/Alacant
Teléfon: 675300076
Web:

La Rondalla-coral “ Monte de la Sal “, del Pinós, encara que amb algun any de marxa, va començar a consolidar-se l’any 1991, quan el Excelentísimo Ajuntament va crear l’Escola de Pols i Pua.

A força de tenacitat i sacrifici i amb molts assajos aconseguim un repertori variat, dins del folklore popular i coneixedors de les nostres limitacions, van començar les actuacions al Pinós, pobles de la comarca, per la resta de la província i la Comunitat Valenciana.

En l’actualitat som vint instrumentistes – en edat juvenil -, vint veus blanques i dotze veus greus, de totes les edats.

El nostre principal objectiu és recuperar temes tradicionals, populars i sons ètnics.
Així doncs en tot açò treballem intensament.

Ens agradaria destacar l’harmonia i equilibri, que hi ha en el Grup i les bones relacions entre els seus diferents components, la qual cosa redunda en l’increment del nivell interpretatiu.

Entre unes altres, les nostres aspiracions principals són que l’instrument de corda i les cançons tradicionals s’escolten cada vegada més i no es releguen ni obliden. I per descomptat que l’Escola de Pols i Pua vaja creixent cada vegada més.

Encara que humilment, també hem eixit al mercat amb una cinta gravada en el 95 i recentment un CD titulat “Açò és Monte de la Sal”.

I així, d’aquesta forma, anem creixent i fent Pàtria.