RONDALLA BARRETJA DE L’ALCUDIA DE CRESPINS

Sede/Ciutat: Alcúdia de Crespins/Valencia
Teléfon:
Web:

L’Agrupació Cultural RONDALLA BARRETJA de L’Alcudia de Crespins va començar a funcionar arran de la iniciativa que van prendre un grup d’amics, els quals tenien gran afició a la música de corda, i allà per finals dels 80 comenzarón a reunir-se els dissabtes a la vesprada per a gaudir tocant la música que els agradava.

Va ser l’any 94 quan van decidir fundar una rondalla que tinguera un nom i una personalitat. Sent uns 15 membres els quals van cercar un professor i van decidir que la rondalla es cridara BARREJA. Aquest nom fa al·lusió a la mescla dels seus components, on hi havia gent de totes les edats. Hi havia músics de solfeig i uns altres que tocaven d’oïda, però estaven dotats de gran experiència musical. I així mateix teníem un repertori en el qual tenia cabuda tot tipus de música.

Al llarg d’aquests anys han aconseguit seguir una línia i donar un toc d’alegria a les seues cançons, amb la finalitat d’aconseguir que al mateix temps que gaudeixen actuant, fan gaudir i fins i tot participar a quants els escolten. La seua música va principalment encaminada a serenates en les noces, i en general tota classe d’esdeveniments, disposen d’un repertori molt variat i han actuat en quasi totes les comarques de la províncies.