ORQUESTRA DE PLECTRE CIUTAT DE CULLERA

Sede/Ciutat: Cullera/València
Teléfon: 696781895
Web:

L´Oquestra de Plectre  Ciutat de Cullera, naix a Cullera en la tardor de l´any 2005

La major part dels seus primers integrants, eren músics de les extinguides Rondalla Maravilla, i Rondalla del Col.legi de la Inmaculada

respectivament.

El seu primer concert es fa el 19 d´Abril de l´any 2006 amb el nom Orquestra de Pols i Pua de Santa Cecilia, a l´Auditori d´aquesta Societat Musical , i sota la batuta del seu primer director En Angel Pozo Mendoza .

A partir de l´any 2007, passa a denominar-se Orquestra de Plectre Ciutat de Cullera.

Actualment esta agrupació musical compta amb vint-i-sis components que es distribueixen en els instruments de corda  com ara bandurries, llaüts , guitarres , un contrabaix , un violi i un violoncel.

Ocasionalment  s´emprem altres instruments : Flauta, armònica,  i instruments de percusió

L´orquestra pertany a la FOPPCU ( Federacio d´Orquestres  de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana).

L´ activitat musical esta sobre tot centrada en la localitat de Cullera on es fan nombrosos concerts , gracies al suport de  l´Ajuntament i dels   socis i seguidors, i col.laborant i amb associacións, centres educatius, i  diferents entitats  locals.

Tanmateix ocasionalmente es fan concerts en  localitats de la comunitat Valenciana, participant en jornades de folklore, festivitas locals , intercanvis, i diferents esdeveniments.

El  repertori de l´orquestra consta tant de música clàssica de reconeguts autors  com de peces de música popular i de folklore.

Actualment l´Orquestra esta present en les xarxes socials, amb la finalitat d´estar conectada amb el públic i donar-li a coneixer la seva activitat.

La finalitat de l´Orquestra ha segut des de la seua creació  donar a coneixer al pùblic les meravelles sonores  dels instruments de pols i pua, culte musical que Cullera tenia dormit.

Han segut Directors N´Angel Pozo Mendoza i En Juan Roig Iznardo , i

actualment es Director En Bruno Vidal Ruiz