Grupo De Danzas Canyamars de Canals

Sede/Ciutat: Canals/Valencia
Teléfon:
Web:

Des dels inicis de l’agrupació la participació ha sigut contínua. L’espectacle i l’adequació de les nostres propostes han tingut cabuda en qualsevol celebració o tipus d’acte. El grup de danses Canyamars ha participat en diferents tipus d’actes, presentacions falleres, acompanyaments religiosos, a part del nostre espectacle així com l’experiència participativa en les tradicionals “dansaes” o aplecs. Fora de la Comunitat hem viatjat a Galícia, fent una xicoteta gira per localitats com Arrua i Santiago de Compostel·la.

Després de vuit anys de vida, el Grup de Danses Canyamars ha recopilat la música i dansa, com la creació del disc dansa i tradició d’un poble.

L’acte de presentació és una ullada en el temps des de la creació del Grup fins al present.

Darrere d’aquests actes els canalenses podem dir que conservem un tresor, som els dipositaris d’una de les tradicions culturals mes importants : música, cant i dansa. Aquest grup té un espectacle viu i despert, tenint com a fi que el públic assistent passe una estona agradable amb la música i folklore valencià a través del grup de danses Canyamars de Canals.

Podran accedir per a més informacion a la seua pagina web: www.dansescanyamars.es