GRUP DE DANSES SAPADORS

Sede/Ciutat: Valencia/Valencia
Teléfon:
Web:

La nostra Comissió sempre ha pretès col·laborar i participar en la difusió i promoció del folklore de la Cultura Valenciana. Per aqueix motiu, l’any 1993 un grup es va posar a la feina fundant el grup Folclorico Sapadors, compost per 20 persones.

Té un repertori important, per la qual cosa el nostre grup no solament actua en els actes interns, sinó que acudeix a certs esdeveniments per a representar a la nostra comision o simplement convidats pels organitzadors d’actes festius.

Les actuacions fora de la nostra demarcacion s’han realitzat amb un important èxit. Una de les mes importants és la de Balls al carrer de folklore valencià que organitza JCF tots els diumenges en la Plaça de la Verge de València i com no, la seua clausura que se celebra en la Fira de Julio, on es poden veure una bona representació dels millors grups de ball valencià de tota la nostra ciutat.

Però l’èxit del grup Sapadors cal centrar-ho en el teson i l’esforç que posen tots els seus components. cal destacar els importants premis en diferents concursos que ha obtingut el nostre grup.