Grup De Danses La Nova Escola de Castelló

Sede/Ciutat: Castelló de la Plana/Castelló
Teléfon: 964632794
Web:

Som l’associació cultural grup de danses LA NOVA ESCOLA, grup format a l’agost de 2009 per la iniciativa de la família Montañés-Anglés.

Des de la nostra formació, LA NOVA ESCOLA, ha participat en nombroses actuacions, recorrent així molts dels municipis de la nostra comunitat: Castelló; en presentacions de Gaiatas, Festes de la Magdalena, Festes de la Mare de Deu del Lledó, A l’estiu tot el mon viu, Galanias; Almassora, Benicàssim, Onda, Atzaneta, Benafigos, Traiguera, el Grau de Castelló, Benicarló, Alquerias del nen perdut, Nules, la Vall d’Uixó, Borriana, Va habitar, Oropesa, La Pobla Tornesa, Benlloch, Moixent, Betera, Sant Joan d’Alacant, Alcoi, i com no en el Grau de Castelló. També hem actuat en Eurodisney , Portugal i Málaga, representant a la Comunitat Valenciana.

A mitjan febrer, LA NOVA ESCOLA, organitza una Trobada de danses, a la plaça Columbretes de Castelló, on uneix a diversos grups de ball, i acompanyats per la colla de dolçaina i tabal de LNE, fan un cercaviles pels carrers propers per acabar a la plaça, i fer-los l’espectacle.

LA NOVA ESCOLA, té secció infantil, secció juvenil i secció adulta de Balls Regionals; totes elles dirigides per Lorena Montañés. I també tenim una secció de Dolçaina i tabal dirigides per Rubén Montañes. Tots dos germans dirigeixen des del 2009 aquesta associació cultural.

LA NOVA ESCOLA, també coneguda com LNE, la formen un conjunt de 100 persones.