GRUP DE DANSES EL REPOM DE CANET D’EN BERENGUER

Sede/Ciutat: Canet d'en Berenguer/València
Teléfon:
Web:

 

 

El Grup de danses de Canet d’en Berenguer començà a funcionar fa més de 40 anys, establint la tradicional dansà del 9 de setembre i continuant amb el Ball de Plaça de Canet. Amb la constitució a l’any 2008 de l’associació, adoptà el nom de “El Repom”.
Es tracta d’un grup de balladors i balladores que lluiten per mantindre amb molta il.lusió el folklore de la nostra terra i del poble de Canet, al qual ha representat en diferents ocasions al llarg d’aquestos últims anys, com per exemple, a la Fira Internacional de Turisme de Madrid o a la Fira de Turisme de Bilbao.
Ha actuat al Palau de la Música de València amb la Societat Musical de Canet d’en Berenguer.
Ha actuat a diverses localitats de la nostra geografia, realitzant tant espectacles propis com col.laboracions amb altres grups, com Tales, Massamagrell, Onda, Puçol o Tavernes de la Valldigna, grup amb el qual està agermanat des de l’any 2010. Així mateix, de forma habitual, participa a les danses que es fan al llarg de la nostra geografia.

Des de l’any 2016, al mes de juliol, a la zona platja, organitza un Festival folklòric que compta amb la participació d’altres grups.