GRUP DE DANSES EL GARBÍ DE VALENCIA

Sede/Ciutat: València/Valencia
Teléfon: 618613909
Web:

El grup de dansa “El Garbí”, des de la seua fundació i l’any 2002, ha participat ja en l’IX i X festival de Balls al Carrer, en la pre-selecció per a la Cort d’honor de les Falleres majors de Valencial, del nostre sector, i en la dansá a la Verge dels Desamparats en en mes de Maig.

El grup ha ballat la Dansá en els pobles: Navarres, Turis, Beneifario dels Valls, Benicalap, Petres, etc. Tampoc ha faltat, des de la seua fundació a la tradicional dansà que es realitza per la festivitat del 9 d’octbre. Per a la mateixa celebració vam tenir el privilegi de ser seleccionats per la ciutat de València, per a representar-la en l’exhibició de balls populars valencians.
En la Plaça del Carmen, es va ballar en la celebració del V Centenari de la Confraria del Carmen, així com en l’onomàstica de la Verge en 16 de juliol.
A més de totes aquestes actuacions, el nostre grup actua en tots els actes als quals els requereix la seua comissió. Setmanes Culturals, Exaltacions de les Falleres Majors, Dansàs de la demarcació i de l’agrupació, així com tots els que se’ls sol·licita des de la federació de Folklore.