Grup De Danses Daimús

Sede/Ciutat: Daimús/Valencia
Teléfon:
Web:

El Grup de Danses Daimús va nàixer oficialment l’any 2003, després de participar durant un any en un curset subvencionat per l’Ajuntament de Daimús. El dia 1 de Maig de 2003 es va fer la presentació oficial del Grup en el audiorio de Daimús. Durant enguany vam tenir l’oportunitat de participar en el dia de la Santa Creu a Daimús i després actuar en les festes patronals, en la Mare de Deu d’Agost en la platja de Daimús i el dia de la festivitat del 9 d’Octubre.
El dia 1 de Maig de 2004, I aniversari del grup presentem en l’auditori de Daimús el primer dels espectacles, que a partir d’ací sempre es preparen per a aquesta data. Espectacle compost per grup de ball, rondalla, dolçaina i tabal. Fruit dels cursos impartits en la nostra escola al llarg de tot l’any.
El grup ha actuat en diferents poblacions com Paiporta, Beniarjó, Càrcer, Gandia, La Font d’en Carròs, Ador, Palma, El Puig…
En el 2007, realitzem el nostre primer intercanvi amb el Grup El Tardón d’Alcaraz (Albacete). A l’agost de 2008, participem en la IV Mostra de Folklore Atlàntic de Las Palmas de Gran Canaria.
En 2009, intercanvi amb el grup Ordi Broix de Mallorca.
En 2013, intercanvi amb el grup El Xisquero de Múrcia.
Actualment, el grup està format per 20 persones, repartides entre bailadores, músics i cantants.