GRUP DE DANSES ARCUDE

Sede/Ciutat: Vall d'Uixo / Castelló
Teléfon: 646919838
Web:

ARCUDE. Sota aquest nom es pot intuir que, en la seua fundació en 1955, que són les sigles , amb la denominació en castellà , d’Art, Cultura i Esport. Des dels seus començaments i tal com s’indica en el nostre nom, Arcude, es va encarregar d’organitzar actes esportius, així com promoure interessants concursos de dibuix, pintura i com no, actes culturals com van ser concert de corals polifòniques, teatre en valencià i balls regionals.

ARCUDE contínua amb el llegat històric que ens han transmés de generació en generació els nostres avantpassats i que amb caràcter general complim amb els requisits enquadrats dins del ventall cultural i tradicional del nostre poble, per mitjà de la TRADICIÓ, EL POPULISME i l’ANONIMAT.

ARCUDE, està composta de balladors, veus i rondalla. Des dels seus comences han sigut nombrosíssimes les actuacions realitzades, com ara recitals de danses, programes de televisió, festivals folklòrics, actuacions en festes populars, etc….

Cal recordar que, en la seua història, ARCUDE no ha deixat de desenvolupar la seua activitat cultural, tant en l’àmbit local com autonòmic, nacional i internacional, ja que cal tindre en compte que els integrants del grup han actuat tant en tota la nostra geografia espanyola, així com en tota Europa, portant , per tant el nostre folklore i el nom de la localitat per tota Europa.