GRUPS DE DANSES ALMADRAVA DE VILA JOIOSA

Sede/Ciutat: Vila joiosa/Alacant
Teléfon: 607828099
Web:

El Grup de Danses ALMADRAVA comenzo la seua marxa al setembre de 1994, i com a conseqüència d’un curs de danses organitzat per l’Ajuntament de la Vila, a partir d’una idea de la seua actual directora Alicia Gomis.
La seua trajectòria aquesta indissolublement a la Colla L’Aixihuili, on van nàixer junts i van col·laborar de forma habitual , al llarg de tot l’any.
Durant aquests 3 anys de la seua curta vida, no obstant açò, ha participat en diferents actes beneficos, ja que col·labora de forma regular en diferents institucions tant a nivell local, com a nacional, fins i tot internacional.
També participa en diversos actes culturals i festius al llarg de tot l’any, no solament en el poble de la Vila, sinó també en les comarques d’Alacant i la Marina.
cal destacar el següent :
– Actuació en la Fira dels pobles Hermandados a Vitré a la Bretanya Francesa a l’octubre de 1995.
– Presentació del seu primer espectaculo. “Un dia com una Vida” on es comparava la vida d’una persona, amb les diferents festes i costums de la Vila, a l’octubre de 1995.
– Participació en l’Entrada Cristiana a la Vila al juliol de 1996.
– Presentació de la seua II espectaculo “El comerç entre la Vila i Alcoi” a l’octubre de 1996.
– Organització de l’I Aplec de Danses de la Vila al maig de 1997, on presentarón la Jota de la Vila, recuperada amb molt esforç pel nostre grup.
– Actuació pels membres de la Conferència Eisenhawer del Liders del Món al juny de 1997.
– Actuació pels membres del Congrés del Skal a nivell nacional, a l’octubre de 1997.
– Presentació del nostre III espectaculo “Almadrava” a l’octubre de 1997.