ESCOLA D’ADULTS BOLOMOR TAVERNES DE LA VALLDIGNA

Sede/Ciutat: Tavernes de la Valldigna/Valencia
Teléfon:
Web:

 

L’any 2003 amb motiu del 25 aniversari de la fundació de l’Escola d’adults de Tavernes de Valldigna, que posteriorment es nomenaria Escola d’Adults Bolomor, es va crear l’assignatura de Cant Coral, amb la finalitat d’oferir en un xicotet concert coral en els actes commemoratius del 25 aniversari.  La idea agrade tant que a l’any següent es consolide la classe i des de llavors, tots els dimecres a la vesprada hi ha classe de Cant Coral. Dels 7 components inicials, s’ha passat a 35 en l’actualitat.

En l’etapa inicial des de 2003 fins a 2015, dirigeix la classe i el cor José Miguel Talens,  centrant-se en preparar una mica de repertori per a realitzar una actuació en l’acte final de curs de cada any, si bé cal assenyalar que durant eixa època, el cor actua en repetides ocasions en residències de la tercera edat.  Al juny de 2014, participa en Simat en el 14 Trobada de Corals Santa Maria de la Valldigna.

L’any 2016 comença a fer classe i dirigir el cor Ximo Mifsud Almiñana i amb el comencen a realitzar-se algunes actuacions de la Coral. Per primera vegada participa en el concert nadalenc que organitza el cor de cambra Quinze de Març.

En l’actualitat el cor compta amb 48 alumnes.