A.C. DOLÇANNA

Sede/Ciutat: Anna/València
Teléfon: 655889730
Web:

El Grup de dolçaines i percusion(comunmente dit en Valencià,”la Colla de dolçaines i Tabalets)cridant dolçanna va ser creat per Francisco Argente Pujades l’any 2005 professor de la escula d’Anna de llenguatge musical i percusion,i actualment finalitzant els estudis oficials de dolçaina en el Conservatori professional “Mestre Molins” de Quart.
L’any 2005,van començar a estudiar la dolçaina quart alumnes,i la percusion tres,que ho compaginen amb altres instruments de la banda.
En les festes patronals(Setembre-2006)van tocar al costat del professor en una diana i en la procesion de la pujada del Crist.Aqueix mateix any, quan empezo el curs (Octubre)ja habian cinc alumnes de dolçaina i cinc de percusion.
Durant tot l’any 2007 s’han anat compaginant les classes de dolçaina percusion,llenguatge musical i els actes del grup.Enguany es toque en la cavalcada de reis,carnestoltes,festes patronals i diferents processons al llarg de tot l’any.
Se segueix en l’actualitat amb les classes de dolçaina,percusion,llenguatge musical i assajos,tot impartit pel professor Francisco Argente Pujades,titulat superior en l’especialitat de percusion.
Ja l’any 2008 i 09 es incremnto el numere d’alumnes (7 dolçaines i 6 percussionistes( que ademas de seguir tocant en els actes festius de la localitat durant tot l’any han actuat en altres localitats,contractats per a tocar en festes patronals,cercaviles,moros i cristians,processons,fires medievals………. etc.