CORO Y RONDALLA SAN MIGUEL DE BELLREGUARD

Sede/Ciutat: Bellreguard/València
Teléfon:
Web:

Va sorgir a la fi de 2010 el Cor i Rondalla San Miguel de Bellreguard per la il·lusió d’un grup d’amics, majoritàriament jubilats, de cantar i ajuntar-se per a gaudir d’una afició que els unia i que feia que tots junts passaren bones estones cantant.

Es va estrenar per primera vegada el dia 10 de desembre de 2010 en la Casa de la Cultura de Bellreguard on va sorprendre a tot el públic pel seu curt temps d’existència, amb prou faenes 2 mesos, amb un repertori de boleros, havaneres, etc. I així van continuar la seua labor en les programacions següents oferint concerts en Auditoris, Cases de Cultura, Residències de 3ª Edat, Iglesias, etc.

El seu repertori abasta obres d’estils variats com són havaneres, boleros , pas dobles i tangos, misses cantades, sarsuela, opera, nadales, música valenciana, bachatas, pop, etc. i tota classe d’estils que puguen agradar als components i al públic en general. No són músics professionals però la música els serveix per a unir-los i portar l’alegria a tots els llocs on actuen.

Des de l’any 2011 organitzen de manera anual el festival d’Havaneres en la localitat sent enguany la Vª Edició del Festival d’Havaneres de Bellreguard, aconseguint des del seu inici un gran èxit de participació i públic.

Assisteixen regularment també a col·legis on ofereixen concerts per als xiquets i els transmeten el seu amor a la música com a activitat fonamental per a conèixer el nostre folklore i cultura musical.

Dins de l’Associació ja està formada la coral de majors amb uns 40 components, la rondalla d’instruments de pua que ja compta amb uns 14 components i on ja s’estan acoblant nous instrumentistes mes joves.

Expliquen des del seu inici amb l’adreça de D. Salvador Sendra Pérez a la batuta i en nombroses ocasions també col·laboren en els seus concerts destacats solistes.