CORO OR-FEOS DE LA SDAD MUSICAL “LA ARTISTICA” DE BUÑOL

Sede/Ciutat: Buñol/València
Teléfon: 962500250

El Cor Or-Feos naix arran de que a l’Escola de Música de la Societat s’introdueix l’assignatura de Cor,i dins del seño de la Junta directiva sorgeix la iniciativa de promoure aquesta activitat perquè forme part de les Seccions de la Societat Musical,amb el nom de OR-FEOS. El diumenge 6 d’Abril de 2014 fa el seu concert de presentació en el Teatre Montecarlo,baix la direcció del Director Sr. Manuel Carrascosa Pérez, músic de la Societat que desinteressadament va donar forma a aquest projecte.
El Cor Or-feos ha actuat en diferent llocs de Bunyol, en el nostre Teatre *Montecarlo, Auditori de Sant Lluís,Església de Sant Pere i en el paratge d’aquesta localitat Font la Violeta ,així com en localitats veïnes ,Setaigües i Macastre.
El mes d’abril i comemorando la Festivitat de Sant Vicent Ferrer,fa sengles interpretacions en la Basilica i Catedral de València en el VI centenari d’un naixement,interpretant l’Himne compost per a l’ocasió.
Aquesta Agrupació compta aproximadament amb 40 components ,dones i homes,que des del principi busquen l’harmonia i familiaritat en la Societat Musical La Artistica.