CORAL UNIÓ MUSICAL CENTRE HISTÒRIC DE VALÈNCIA

Sede/Ciutat: València/Valencia
Teléfon:
Web:

Naix de la iniciativa d’un grup de persones que senten la necessitat de dotar al barri de Ciutat Vella d’una banda de música, que òmpliga places, festes i esdeveniments d’aquest barri.
Amb una plantilla de més de 40 músics, xics i xiques de diverses edats units
simplement per la passió a la música.
Des de desembre del passat 2015, quan va fer el seu concert de presentació en la Real parròquia dels Sants Joans a València, han estat present en la majoria de les
festivitats de la ciutat de València, com les Falles, Setmana Santa del Cabanyal, festes Vicentinas, Sant Joan Baptista, festes de La nostra senyora del Carmen, entrada de Moros i Cristians de València entre altres.
Al juny del 2017, va participar en el “Dia de la Música” organitzat per la Junta Municipal “Ciutat Vella.”.

Des de juny del 2018 pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, i des de novembre de 2019 pertany a la Coordinadora de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Cosomuval.

Al setembre del mateix 2018, va participar en el 34 Festival de bandes de música de Nàquera i el mes d’octubre la Junta Municipal “Ciutat Vella” va atorgar un reconeixement a la labor cultural duta a terme en la seua breu existència.

Al desembre del 2018, va oferir el seu primer concert a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, retent homenatge i nomenant com a Director d’Honor al mestre José María Cervera Collado.

També al desembre, va participar dins del Congrés “Música a la Llum”, interpretant obres d’autors valencians, en el Claustre de la Nau.

Des del curs 2018-2019, compta amb un Cor, una Orquestra i amb la seua pròpia Escola de Música on formar les pròximes generacions de músics