CORAL SAN JORGE DEL CENTRO ARAGONÉS DE VALÈNCIA

Sede/Ciutat: València/Valencia
Teléfon: 699995407
Web:

La Coral Sant Jordi del Centre Aragonés de València, nascuda a mitjan any 2.004 a instàncies del president del Centre, D. Pedro Molga i d’alguns socis més, està formada en l’actualitat per uns trenta membres, homes i dones de totes les edats. El seu repertori abasta des de la música religiosa a música profana, popular i folklòrica, animada sempre per un desig de superació musical i artística

Les actuacions que la Coral Sant Jordi ha dut a terme aquest any s’han oferit principalment en el Centre Aragonés, amb motiu de les passades festes del Pilar i S. Jorge, i en la Sala d’Armes (Antic Govern Militar de València), on en el concert de finalització de curs va participar amb la Rondalla la “Cincuentona”, resultant una experiència grata i enriquidora.

El Curs 2.006-2.007 ha sigut, per a la coral S. Jorge, molt satisfactori. A part de les dues actuacions que, com és tradicional, va realitzar en el Centre Aragonés, per les festes del Pilar i S. Jorge, la Coral va participar, amb un enorme èxit, en el XI Festival de Cançó Popular Nadalenca, organitzat per la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana. L’actuació de la Coral S. Jorge en aquest Festival, celebrat en el Palau de la Música de València, va ser una de les més brillants i aplaudides pel públic congregat.
El nostre repertori també s’ha ampliat, i anem treballant obres cada vegada més complexes, tant a nivell tècnic com a artístic.