COR CALIXTI

Sede/Ciutat: Canals/València
Teléfon: 666867319
Web:

El Cor Calixti, prenen el seu nom del Papa Calixte III, nascut en la Torre de Canals.
Va ser creat a l’octubre de 1995, dins de l’Associació Musical Canalense per un grup d’apassionats d’est genere musical, fent la seua presentació en un concert amb la Banda de Música en l’Església Parroquial de Canals, el dia 25 de novembre de 1995, interpretant “Va Pensiero” de l’Opera Nabucodonosor de G.Verdi i “Ccancones de Mare” del Sr.Talens, sota la direcció del titular de la banda de música. Carlos Revert Espí i posteriorment amb el mateix director oferint dos concerts més,un d’ells en el local de l’associació musical Canalense el dia 15 de desembre de 1996, dins de la campanya “Retrobem la Nostra Música” de l’Excma. Diputació de València i una altra en l’Església Parroquial de Canals el 4 de gener de 1997, acompanyats al piano per Pilar Ferrero Silvage, professora del Conservatori de Música.
Al febrer de 1997 es fa càrrec de l’adreça artistica del Cor javier Tortosa Carbonell, estudiant de cant del Conservatori Superior de Música de València, qui amb il·lusió, entusiasme i dedicació vol aconseguir els majors assoliments musicals.
El 16 de març de 1998 es constitueix l’acta fundacional del Cor Calixti
El Cor ofereix diversos concerts, destancando els següents:
. 31/5/97 En l’Església Parroquial de Canals. Trobada Coral Juntament amb el “Grup de Veus Mixtes” de l’ateneu Musical de Rafelguaraf.
. 27/9/97 Placeta del Calvari de Canals, per les festes del Stmo Crist de la Salut.
. 23/11/97 Església Parroquial de Canals, amb motiu de les festes de Santa Cecilia.
. 13/12/97 En el Palau de la Música de València participen en l’1er FESTIVAL DE CANÇÓ NADALENCA
. 2/1/98 Concert de Nadal, en l’Església Parroquial de Canals.
. 6/1/98 Presentació de la Festera de Gràcia Infantil de les Festes Patronals de Sant Antonio al Pavelló Municipal de Canals.
. 15/5/98 En la plaça Major de Canals amb motiu dels actes culturals d’agermanament entre la ciutat de FIGLINE VALDARNO (Itàlia) i Canals
. 16/5/98 “IV FESTIVAL CORAL PRIMAVERA 98” en la Alcudia de Crespins, participant l’Orfeó Vinarossenc de Vinarós i la Coral Polifònica Patronat Stm. Crist de la Alcudia de Crespins.