LA BRAMA DE BONREPÒS I MIRAMBELL

Sede/Ciutat: Bonrepòs i Mirambell/Valencia
Teléfon:
Web:

Els orígens de la Colla La Brama, dolçaines i tabals estan en l’Associació Cultural La Brama, que va sorgir l’any 1996 de l’interès d’uns veïns del poble de Bonrepòs i Mirambell que volien recuperar la tradició musical dels instruments valencians per excel·lència, el tabal i la dolçaina.
L’any 1997, nacio la colla, -La Brama, dolçaines i tabals-, que possibilite que els musicos pogueren difondre la cultura musical pel publo i altres llocs de la geografia valenciana. En els seus principi van ser 17 musicos amateurs. Alhora, el seu objectiu és augmentar el numere d’aficions per aquest instrument i aquesta musica. Per tal motiu han creat l’Escola de Música Tradicional de Bonrepòs i Mirambell, en la primavera de 2001.
Des de 1999, Alejandro Blay és l’encarregat de portar les regnes del grup, ademas de ser el director de l’Escola de Música Tradicional.
cal destacar les actuacions al llarg de tota la Comunitat. No podem oblidar la actuacion dins del Festa Carrer d’Ondara i despues l’any 2002 van ser finalistes en el concurs de interpretacion “Ciutat d’Algemesí” en la modalitat de colla.
Col·labora tots els anys en la ’organitzación dels aplecs d’escoles de dolçaina i tabal que es fan a Bonrepòs i Mirambell des de 1997.
Els actes que desenvolupa l’agrupació són molt diversos i en l’actualitat treballa per una aposta de futur que consisteix a incloure la dolçaina i el tabal amb altres instruments i la companyia d’un ballet.