CORAL Y RONDALLA C.E. MARNI

Sede/Ciutat: València/Valencia
Teléfon:
Web:

El seu director és José Ramón Peinado, professor de música del C.I Marni de València.
És una de les nombroses activitats extra escolars que té el Col·legi Marni, dedicada a fomentar en els xiquets/as el seu aficíón pel cant. Aquesta activitat està subvencionada per l’Associació de Pares del Col·legi.
Aquest grup té com a actes fixos en el col·legi, els festivals de Nadal i Falles així com la seua participació en les comunions del col·legi i la visites a diferents residències d’ancians per a portar la música a gent de totes les edats.
Entre els guardons obtinguts destaquem:
2º Premi en el concurs de Nadales organitzat per Galeries Preuats
1º Premi en el concurs de nadales organitzat pel gremi d’Hostaleria de la província de València.
1º Premi en el concurs de Nadales organitzat per Galerias Preuats.
3º Premi en el concurs de Nadales organitzat per El Corte Inglés
Des que l’Ajuntament de València va iniciar les trobades de nadales en el Palau de la música de València el cor ha participat tots els anys.
Col·labora amb UNICEF en la campanya de Nadal realitzant concerts benèfics.
Ha realitzat diferents actuacions en mitjans de comunicació ( Ràdio nou, La Cope, València TEVE, Canal Nou)
A l’abril de l’any 2000 realitza un intercanvi amb l’institut Jovellanos d’Espígols ( el Marroc) dins de la campanya del Ministeri d’Educació actuant en llocs com l’Ajuntament d’Espígols, el col·legi Jovellanos i en l’Institut Cervantes de la Ciutat de Fes.
Ha participat en les Jornades sobre Folklore Tradicional organitzades per la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana en Àmbit Cultural d’El Corte Inglés.
Ha actuat en nombroses ocasions en l’Hemicicle de l’ajuntament amb motiu de lliuraments de premis de concursos organitzats per l’ajuntament de València.
Al maig de 2003 actua en el Saló d’actes del conservatori Iturbi de València en la clausura dels premis sobre la Tolerància.
Al juny de 2003 actua a Alboraig convidat pel cor d’aqueixa localitat, dins de les activitats CORALDEVEUS.
Al desembre de 2003 actua en el lliurament de premis d’amics de la poesia de València en els locals de la Real societat d’Agricultura de València.
Al juny de 2004 actua a Albal convidat pel cor d’aqueixa localitat dins de les activitats CORALDEVEUS.
Ha actuat en diferents poblacions de la Comunitat Valenciana ( pobla de Farnals, Bétera, Benimaclet,Paterna)
A l’abril de 2005 realitza un intercanvi amb la Coral de Mortagua ( Portugal)
A l’abril de 2006 realitza un intercanvi amb el cor del col·legi “El Bon Pastor” de Sevilla, actuant en aquest centre així com en el col·legi Santa María i en el Conservatori Professional Maestro Guerrero de Sevilla.
Al maig de 2006 participa en l’el Concurs de cors de col·legis de la ciutat de Benidrm com a cor convidat, actuant en la Sala Benidrom Palace patrocinat per l’ajuntament d’aquesta localitat.
Durant tot el curs, es realitzen activitats per al desenvolupament de la música i del món coral en la escula amb altres col·legis i masses corals.