A.C. LA FESTA DOLÇAINA I TABAL DE DAIMÚS

Sede/Ciutat: Daimús/València
Teléfon: 607301741
Web:

L’Associació Cultural “La Festa Dolçaina i Tabal” de Daimús, naix per iniciativa d’un grup d’amics músics de Daimús el 23 de Maig de 2014, interessats a expandir la cultura musical valenciana. És aprovada per Conselleria de Gobernació i Justícia de la Generalitat Valenciana el 29 de Setembre i registrada en l’ajuntament de Daimús a l’octubre del mateix any.

Hem participat a Daimús, segon dia de Nadal, en la carrera de Sant Silvestre, en la cavalcada del Patge Real, en la festa de l’Associació de Mestresses de casa, en la Setmana Cultural del Col·legi Rafael Noguera i en la Cavalcada Infantil, en el Viacrucis, en la processó del Divendres Sant, en la Festa dels Jubilats, en l’1er. Concert a l’auditori, en el Corpus Christi amb tres balls , en la Setmana Cultural, en la nit de Sant Joan, en la Festa del Santíssim Crist, en els Moros i Cristians amb la capitania, en la Festa dels Joves als Pedregales, en el 2º concert en la Platja, en la nit de “ Fanalets “, en la nit d’Halloween i en la Cavalcada de Reyes.

També hem participat en la 1ª Trobada de Dolçainers i Tabaleters a la Font d’Encarrós, en els actes de la Falla Segón Mil.leni de Xeraco, en la Nit d’Albaes de la Falla Carrer Major i Passeig de Gandia, en la despertada de Sant Pere a Palmera, en la Nit d’albaes a Marxuquera, en la Festa de la Mare dels Desemparats de Benipeixcar, en l’1er. Aplic de Dolçaina i Tabal al Rabal de Gandia, en la despertada del Crist a Bellreguard, en la festa solidària per Síria a Ondara. Hem actuat al costat de la colla “La Xareta” en la desfilada de “Comparses , Música i Carrosses a Dénia”, en la Presentació de la Fallera Major de Dénia, en l’Entrada cristiana amb l’ambaixador de Capitania a Bellreguard, en la Dansà de Sant Antonio a Xeraco, en la Cavalcada de Carnestoltes amb el col·legi Alfadalí d’Oliva i en la II Trobada de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants a Castelló de la Plana al costat de la Colla de Gegants i Cabuts del Grup de Danses Roís de Corella de Gandia.