RONDALLA DE QUATRETONDA

Sede/Ciudad:
Teléfono:
Web:

Som un grup de gent amants de la música que per raons diferents vam deixar d’ajuntar-se.

A nadal de l’any 2007, una associació  local ens va proposar de tornar a ajuntar-nos per tal de cantar un parell de cançons al seu espectacle.

Vam començar  a assajar i vam fer eixa primera actuació.  Resultes d’eixa actuació vam continuar assajant fins que vam començar a actuar al poble i als pobles veïns, també fèiem actuacions a les residències de la tercera edat de la zona. També fem cada any un concert de nadales a tots els pobles que ens ho demanen.

El 22 de setembre de 2016 ens vam constituir com a associació, creant els nostres estatuts donant-nos d’alta en Hisenda com a  associació sense ànim de lucre i adquirint  el número d’identificació fiscal.

Doncs des d’ací endavant hem fet moltes actuacions i concerts.

Actualment som 7 músics de plectre i pua i 20 cantants tant homes com dones.

 

Són finalitats d’aquesta Associació:

 

  • L’estudi i interpretació musical i coral grupal.
  • El rescat de la tradició oral de peces i composicions musicals de la localitat, comarca, província i comunitat autònoma, tant en la llengua valenciana com en la castellana.
  • La promoció de la cultura musical a través  de la interpretació instrumental i vocal per part dels membres de l’associació, així també com la participació dels seus membres en la vida cultural i social.