AGRUPACIÓN COLOMER MARCO

Sede/Ciudad: València/Valencia
Teléfono: 675562615
Web:

L’agrupació va ser creada en 1982 per Sr. Andrés Bordanova Arévalo, veterà i conegut professional en els ambients musicals de pols i pua de València, qui la va dirigir fins a 1992.

Des de 1993 i fins a octubre de 2012 ha estat dirigida per Sr. Blas Cubells Muñoz, qui va impulsar el seu desenvolupament i el nivell d’execució sota la seua experta batuta.
Actualment, i des d’octubre de 2012 l’Agrupació Musical està dirigida per Sr. Salvador Prada de Conflent Pérez.

Tots els seus membres són jubilats i pensionistes aficionats a la música, que la practiquen per al seu propi gaudi i manteniment físic, psíquic i afectiu, i oferir concerts a altres col·lectius soci culturals.
L’Associació de l’Agrupació Musical, està integrada per uns 50 membres dels quals, 25 formen l’orquestra de pols i pua i la resta corresponen a Veus Solistes i Cor.
Des de la seua creació realitza anualment nombrosos concerts per tota la Comunitat Valenciana i per a això, disposa d’un repertori que sobrepassa les 200 composicions entre música simfònica i clàssica (orquestra) i de romances de sarsuela (per a Veus solistes i Cor).
Des de 1995 té personalitat jurídica en quedar inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat Valenciana.
El seu President d’origen va ser Sr. Baltasar Cabo Sanchis (actualment President d’Honor). El President actual, i des de maig de 2012 és Sr. José-Luis Navarro Sabater. La seu es troba en el C.M.A.P. m. Arrancapins de València situat al carrer Historiador Diago, núm. 6.

D’entre els seus èxits destaquen els següents:

– Primer premi en la Iª Olimpíada de la 3a edat a la Comunitat Valenciana celebrada a Benidorm (Alacant) l’any 1.990.

– Primer premi en la Vª Olimpíada de la 3a edat a la Comunitat Valenciana celebrada a València al novembre de 2.000, úniques Olimpíades en les quals ha concorregut.

– Primer premi en l’II Certamen d’Orquestra de Pols i Pua » CIUTAT DE LA VILA JOIOSA», celebrat a l’abril de 2.000, així com el premi a la millor Direcció obtingut pel seu Director Sr. BLAS CUBELLS MUÑOZ.

– Actuació com a convidada en la Setmana Cultural de SANT VICENT DEL RASPEIG (Alacant) a l’octubre de 1.999, durant la IV Trobada dels Majors, organitzat pel Patronat Municipal de Jubilats i Pensionistes de la Ciutat.